Wie Zijn Wij

Ongeveer 20 jaar geleden hebben wij, op uitnodiging van vrienden, voor het eerst Andalusië bezocht. Vele vakanties en talloze lange weekends brachten we er later door om uit te rusten van onze drukke werkzaamheden als eigenaren van twee grote party-centra in Nederland. Vooral de bijna altijd aanwezige zon, het relaxte Spaanse leven en de golfbanen trokken ons steeds weer naar deze Zuid-Spaanse hoek.

Later ontdekten we gelukkig meer: de geweldige steden, de kleine dorpjes en de prachtige natuur.

Na de verkoop van onze zaken en de geboorte van onze twee kinderen zochten we naar een nieuwe uitdaging: liefst het ontvangen van gasten in een prettig klimaat. Uiteindelijk, na veel omzwervingen, kwamen we na de zomer van 2011 toch weer in deze prachtige streek terecht. Prima om te wonen, zo wisten we al, en van hieruit een goede uitdaging om het mooie Andalusië nog verder te leren kennen.

Inmiddels zijn we bijna 4 jaar op weg. We hebben onze draai gevonden, ondanks de nodige hobbels op onze weg. Na een jaar van veel drukte rond verbouwingen en de opstart van het hotel, kregen we nu meer tijd om de buurt verder te verkennen op leuke activiteiten, lekkere restaurants, mooie stranden, etc. Afgelopen winter hebben we een aantal kleinere kamers omgebouwd tot mooie suites omdat de vraag voor kamers voor langere verblijfsduur steeds groter werd. Ongeveer tegelijkertijd begonnen we met de verbouw van een tweetal huisjes in het dorp.

De jongens zijn inmiddels gewend op school. Jochem (11 jaar) volgt sinds 2 jaar de internationale school in Marbella en Siebe (9 jaar) zit in z´n laatste jaar op de Spaanse dorpsschool. Beiden praten vloeiend Spaans met het typisch Ojens accent en Jochem ook Engels.

Wij, Helga en Ton, begonnen vier jaar geleden aan de uitdaging om van “La Posada del Angel” een verblijfsplaats te maken waar gasten graag terugkomen. Inmiddels hebben we al heel veel gasten mogen ontvangen en de reacties tot nu toe zijn heel erg leuk. Het lijkt dat we op de goede weg zijn…………..

oktober 2014