Wie Zijn Wij

2011

Ongeveer 25 jaar geleden hebben wij, op uitnodiging van vrienden, voor het eerst Andalusië bezocht. Vele vakanties en talloze lange weekends brachten we er later door om uit te rusten van onze drukke werkzaamheden als eigenaren van twee grote party-centra in Nederland. Vooral de bijna altijd aanwezige zon, het relaxte Spaanse leven en de golfbanen trokken ons steeds weer naar deze Zuid-Spaanse hoek.

Later ontdekten we gelukkig meer: de geweldige steden, de kleine dorpjes en de prachtige natuur.

Na de verkoop van onze zaken en de geboorte van onze twee kinderen zochten we naar een nieuwe uitdaging: liefst het ontvangen van gasten in een prettig klimaat. Uiteindelijk, na veel omzwervingen, kwamen we na de zomer van 2011 toch weer in deze prachtige streek terecht. Prima om te wonen, zo wisten we al, en van hieruit een goede uitdaging om het mooie Andalusië nog verder te leren kennen.

Inmiddels zijn we 6 jaar op weg. We hebben onze draai gevonden, ondanks de nodige hobbels op onze weg. Na een jaar van veel drukte rond verbouwingen en de opstart van het hotel, kregen we nu meer tijd om de buurt verder te verkennen op leuke activiteiten, lekkere restaurants, mooie stranden, etc. Iedere winter sluiten we een aantal weken waarin we steeds verbeteringen aanbrengen. Afgelopen jaren maakten we o.a. grotere familie suites, vernieuwden we een groot aantal badkamers, vervingen we de warm water installatie en bijbehorende zonnepanelen. Ongeveer tegelijkertijd begonnen we met de verbouw van een tweetal huisjes in het dorp die we nu per week verhuren. Komende winter vervangen we de stenen muur naar de patio door een glaswand, om zo meer licht en ruimte in de lobby te krijgen en beter zicht op de patio. 

De jongens wonen inmiddels langer in Spanje dan zij in Nederland woonden. Jochem (14 jaar) volgt de internationale school in Marbella (Year 10) en Siebe (12 jaar) zit na een verblijf van 4 jaar op de Spaanse dorpsschool (waar hij het Andalusisch onder de knie heeft gekregen) inmiddels in de eerste klas van dezelfde middelbare school. Beiden praten vloeiend Spaans en Engels met Brits accent. We verhuisden vorig jaar naar ¨het blauwe huis¨, aan de overzijde van het hotel. Daar kreeg hond Joep gezelschap van kat Sam. Beiden fan van de om de hoek gelegen Bar Diego, waar ze voorzien worden van garnalen.

Afgelopen jaar (2017) hebben wij de hulp gekregen van Richard en Veerle. Dat geeft ons af en toe wat meer vrije tijd. Deze gebruiken wij graag om er op uit te trekken en meer van Spanje te ontdekken.

Wij, Helga en Ton, begonnen zes jaar geleden aan de uitdaging om van “La Posada del Angel” een verblijfsplaats te maken waar gasten graag terugkomen. Inmiddels hebben we al heel veel gasten mogen ontvangen en de reacties tot nu toe zijn heel erg leuk. Het lijkt dat we op de goede weg zijn…………..

oktober 2014

2014

2017