La Posada del Angel bestaat uit 16 kamers die zijn gebouwd rond een patio. Allen recent opgefrist waarbij het authentieke Zuid Spaanse karakter is behouden.

Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met bad of douche,  flatscreens  met internationale(Nederlandse) zenders, gratis WIFI, kluisje, airconditioning met verwarming en altijd mogelijkheid om in de kamer thee en koffie te maken.

Drie kamers, helemaal bovenin de posada, beschikken over een eigen terrasje met uitzicht over Ojén. De grotere suites zijn ook te gebruiken voor families.

Kamer types:

150504-0258Economy Room

Kleinere sfeervolle kamers, maar met alle comfort.

 

 

 

 
Sfeervolle hotelkamer in La Posada del AngelStandard Room

Charmante  kamers, gelegen op de eerste verdieping, vlakbij het gemeenschappelijke zonneterras.

 

 

 

 

zonneterras

Terrace Room  

Vanaf het terras  heeft u een onvergetelijk uitzicht over het dorp en de omringende bergen. Gelegen op de tweede etage, allen met een klein prive-terrasje met tafel en comfortabele stoelen.

 

 

IMG_4963Superior Room

Een zeer ruime kamer, met een tweepersoons bed, een bureau en een zithoek waarin een luxe sofa die kan worden uitgeklapt tot een comfortabel tweepersoonsbed van 1,60 m breed. Een luxe badkamer met regendouche en een kleine pantry. Voor 2 tot 4 personen.

 

 

IMG_4984Junior Suite

Een Z-vormige, zeer luxe kamer, met in de ene hoek het slaapgedeelte met een ruim tweepersoons bed en aan de andere kant een zithoek met een luxe sofa die kan worden omgebouwd tot een comfortabel tweepersoonsbed van 1,60 m breed. Een luxe badkamer met regendouche en jacuzzi  en een kleine pantry. Voor 2 tot 4 personen.