Oudejaarsavond in Ojén

Oudejaarsavond in het dorp wordt gevierd in een supergrote tent die naast de kerk wordt geplaatst. Tijdens de klokslagen van twaalf uur, eet je volgens traditie12 druiven om je te verzekeren van alle geluk in 2019, waarna het feest losbarst en door gaat tot in de kleine uurtjes.


In de avond wordt er in het hotel een mooi Oudejaarsavond diner geserveerd. Op Nieuwjaarsochtend serveren we, iets later dan normaal, een wat uitgebreider champagne ontbijt.

 

Oudejaarsavond Menu, 31 december 2018

Mix van tapas
* * *
Tartaar van artisjok met kingkrab, mangosaus en kaviaar van yuzu
* * *
Pompoensoep met tamme kastanjes en manchego
* * *
Duo van hert en wildzwijn met Grand Veneur saus, crouton van kruidkoek, pommes duchesses gevuld met cranberrie en gewokte groentes
* * *
Grand dessert Nochevieja

Overigens is dit een periode in het jaar die overdag wordt gekenmerkt door prima temperaturen, vaak zelfs ruim boven de 20 graden. De golfbanen hebben aantrekkelijke tarieven en in de Sierra Nevada kan geskied worden, leuk voor een dagtrip vanuit Ojén.

Arrangement voor 3 overnachtingen

Wij bieden dit arrangement uitgaande van, 3 overnachtingen rond oudjaar, 5-gangen diner, brunch en champagne vanaf € 215,00 per persoon. De prijs is afhankelijk van de keuze van het type kamer.