Originele rondreizen op maat door Andalusië

Steeds vaker vragen gasten ons om tips over leuke hotels en interessante plaatsen om zonder veel gezoek een mooie rondreis door Andalusië te kunnen maken. Wanneer de drukte in het hotel het even toelaat, trekken wij er op uit om nieuwe plaatsen te ontdekken. Daarbij zoeken we altijd naar een leuk, kleinschalig hotel en lekkere eet-adresjes. Behalve de prachtige steden, biedt Andalusië veel kleine romantische dorpjes, veel natuurschoon, mooie stranden en is deze streek rijk aan tradities.

In samenwerking met een lokaal, zeer ervaren reisbureau, dat met dezelfde passie Andalusië benadert, kunnen wij u rondreizen aanbieden die La Posada del Angel als start en/of eindpunt hebben. U vliegt zelf op een voor u prettige tijd naar Malaga. Daar staat een huurauto voor u klaar. Vanaf Malaga Airport rijdt u in slechts 45 minuten naar La Posada del Angel om daar een paar dagen op adem te komen, alvorens u aan de reis gaat beginnen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor verschillende richtingen en wordt de reis op maat voor u samen gesteld.

Mogelijke Andalusie rondreizen:

Een rondje langs de koningssteden; Zuid Spanje heeft natuurlijk een geschiedenis waar je U tegen zegt! Vooral het Moorse tijdperk, waarvan het hoogtepunt in de 8e eeuw lag, heeft zijn sporen nagelaten die nu nog overal in Andalusië zichtbaar zijn, met name in de steden. Vandaar dat men spreekt over de Koningssteden waarmee men Granada, Córdoba en Sevilla bedoelt. Wij regelen voor u hotels, desgewenst één of meer excursies en voorzien u van tips over de betreffende stad.

Breng een bezoek aan de Costa de la Luz, met haar prachtige stranden, van het surf walhala Tarifa tot Cadiz en via Jerez de la Frontera, bekend vanwege de sherry´s en de Spaanse rijschool, richting Sevilla. Hoewel er overdag van alles is te zien, is Sevilla ook een geweldige stad voor een kroegentocht waarbij u overal een tapatje eet. Op de terugweg brengt u nog een bezoek aan Ronda of maakt bijvoorbeeld een fietstocht over de Via Verde, een oud treinspoor vol tunneltjes.

Ook kunt u de Costa de la Luz combineren met een bezoek aan Marokko. In Tanger wandelt u rond door de medinah en de kasbah, brengt een bezoek aan een Marokkaans restaurant, het Hafa Café en eventueel een authentieke hamman.

Dagtrips

Vanuit Ojén zijn een aantal steden ook te bezoeken via een dagtrip. Zoals Granada, Ronda Cordoba en Tanger. En ook Malaga is zeer de moeite waard.