Casa Fuente, casa rural in Ojén nabij Marbella

Casa Fuente is een heel compleet en recent gerestaureerd dorpshuisje in het centrum van Ojén. Uw dagelijks leven speelt zich af tussen uw Spaanse buren. Met een winkeltje tegenover u en het dorpsplein, met zijn terrasjes en restaurantjes, bevindt zich om de hoek.

IMG_5029Drie verdiepingen herbergen op de begane grond een nieuwe keuken met alle apparatuur, een eetbar en een kleine patio voor de ochtendkoffie. De  woonverdieping herbergt een grote sofa die desgewenst omgebouwd kan worden tot een tweepersoonsbed van 1.60m breed, een televisie met internationale (ook Nederlandse) kanalen en een bureau. Het huis beschikt over gratis Wifi. De volgende verdieping is de slaapverdieping met een tweepersoonsbed, televisie en badkamer.

Het dakterras, tenslotte, heeft uitzicht op zee en biedt plaats aan luie stoelen, een eettafel, een keukentje met koelkast, wasmachine en een barbecue. De Casa wordt geleverd met handdoeken en bedlinnen.

In het op 2 minuten gelegen hotel La Posada del Angel kunt u altijd terecht voor informatie over het huis en de omgeving en gebruik maken van het verwarmde zwembad (tussen 1 april en 1 december). Of voor een ontbijtje op de mooie patio.

De huurprijs per week is afhankelijk van het seizoen en start vanaf € 550 in de wintermaanden. In bepaalde perioden wordt het huis ook verhuurd voor een tijdsduur vanaf 4 dagen.

Op verzoek voorzien wij u van uitgebreide informatie.