Casa Charcas, casa rural in Ojén nabij Marbella

Casa Charcas  is een heel compleet en recent gerestaureerd dorpshuisje in het centrum van Ojén. Een plaatsje dat een beetje in de bergen is gelegen, net boven Marbella. Verrassend genoeg nog niet aangetast door het tourisme, terwijl het strand op slechts een paar minuten met de auto ligt. Uw dagelijks leven speelt zich af tussen uw Spaanse buren. Het dorpsplein met zijn terrasjes en restaurantjes bevindt zich om de hoek.

12

Het huis bestaat uit twee vediepingen en een groot dakterras. De begane grond herbergt een woonkamer met aansluitend een grote open keuken, uiteraard inclusief alle apparatuur, serviesgoed en kookbenodigdheden. Half in de keuken een forse eetafel waar u met een groep van maximaal 8 personen kunt aanschuiven. In de zithoek een houtkachel voor killere winteravonden.

In het zitgedeelte staat een grote sofa die desgewenst omgebouwd kan worden tot een twee-persoonsbed van 1.60m breed. De televisie biedt een fors scala aan internationale (ook Nederlandse) kanalen. Naast de keuken is de doorgang naar de eerste slaapkamer met zijn eigen badkamer.

De eerste verdieping bestaat bijna geheel uit een tweede slaapkamer, natuurlijk  met luxe badkamer. Een tussenterrasje, met “koffiebarretje” geeft toegang tot het enorme dakterras: ligstoelen, apart zitje, grote eettafel en een buitenkeuken met barbecue, extra koelkast en wasmachine.

Het huis is voorzien van airconditioning, WiFi, verwarming en een warm waterinstallatie middels zonne-energie.

In het op 2 minuten gelegen hotel La Posada del Angel kunt u altijd terecht voor informatie over het huis en de omgeving en gebruik maken van het verwarmde zwembad (tussen 1 april en 1 december). Of voor een ontbijtje op de mooie patio.

De huurprijs per week is afhankelijk van het seizoen en start vanaf € 650 in de wintermaanden. In bepaalde perioden wordt het huis ook verhuurd voor een tijdsduur vanaf 4 dagen.

Op verzoek voorzien wij u van uitgebreide informatie.